We zijn verheugd u te kunnen meedelen dat, per 1 juli aanstaande, Aware-IT zal worden overgenomen door SureGroup ICT BV.

Aware-IT is actief in het verlenen van ICT-diensten aan breed scala van instellingen en MKB-ondernemingen. De diensten van zowel SureGroup ICT als van Aware-IT beslaan het volledige spectrum van ontwerp, implementatie en beheer van complete ICT-infrastructuren, hardware en clouddiensten. SureGroup ICT en Aware-IT werken al enkele jaren zeer nauw samen.

Daarnaast biedt SureGroup een zeer breed portfolio aan gestandaardiseerde én klant specifieke clouddiensten aan. Deze clouddiensten leggen de nadruk op veiligheid en privacy, zonder het gebruikersgemak uit het oog te verliezen.

Met deze overname borgen wij de toekomst voor onze medewerkers als ook voor onze klanten. Dankert Geene, commercieel directeur SureGroup ICT: “Met deze overname willen we een duidelijk signaal afgeven dat we juist willen investeren in kwaliteit en in onze mensen, daar hebben onze klanten direct profijt van.”.

De vertrouwde gezichten hoeft u uiteraard niet te missen, alle collega’s van Aware IT gaan over naar SureGroup ICT. Ook Marcel Nijhuis (eigenaar Aware-IT) is blij met de deze overname: “Een ontzettend mooie stap in verdere professionalisering. De SureGroup kan met haar uitgebreide professionele infrastructuur en serverparken onze klanten op een robuuste en veilige manier écht verder helpen.”, aldus Marcel Nijhuis. Marcel zal als technisch directeur een actieve en zichtbare rol voor de organisatie blijven vervullen.